Frokostplatter

Selection of open sandwiches served for min. 2 orders from 11.30 – 21.00

Platterne serveres fra kl.11.30 – 21.00 for MIN. 2 pers. (obs: i påsken og pinsen serveres disse ikke)

Krøgers Platte;
Marinerede sild med karrysalat
Marinated herring served with curry-mayonnaise
Røget laks med æble-peberrodscreme
Smoked salmon served with apple-horseradish cream
Pandestegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade
Panfried filet of plaice served with sauce tatare
Hønsesalat med bacon
Chicken-mayonnaise with bacon
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Roast pork served with red cabbage
Ost med druer
Cheese served with grapes
Hjemmebagt kage
Homemade cake
Hjemmebagt brød med smør/fedt
Homebaked bread served with butter/lard

Kr. 192,-p.p.

Luksus Krøgers Platte;
Marinerede sild med karrysalat
Marinated herring served with curry-mayonnaise
Kryddersild med æble-løgcreme
Spiced herring served with apple-onion creme
Smørstegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade
Panfried filet of plaice served with homemade sauce tatare
Røget ål med røræg
Smoked eel served with scrambled eegs
Hønsesalat med bacon
Chicken-mayonnaise with bacon
Roastbeef med hjemmelavet remoulade og ristede løg
Roastbeef served with homemade sauce tatare and fried onions
Dyrlægens natmad
Vetenarian nightsnack
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Roast pork served with red cabbage
2 slags ost med druer
2 kinds of cheese served with grapes
Hjemmebagt kage
Homemade cake
Hjemmebagt brød og smør/fedt
Homebaked bread served with butter/lard

Kr. 275,-p.p.