Julefrokost 11-16

Serveres fra kl.11.30-16.00 KUN fredage, lørdage og søndage
fra 13. november – 19. december 2020

Smørrebrød:
Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
kr. 69,-

Krøgers hjemmelavede kronesild
kr. 69,-

Krøgers hjemmelavede julesild
kr. 75,-

Pandestegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade
kr. 82,-

Gravad laks med hjemmelavet rævesovs
kr. 82,-

Hjemmelavet hønsesalat med bacon
kr. 75,-

Hjemmelavet julepostej med bacon og svampe
kr. 72,-

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og surt
kr. 78,-

Middagsretter:
Pariserbøf (350 gr.) med hele svineriet
kr. 142,-

Stort stjerneskud
kr. 142,-

Stegt flæsk med kartofler og persillesovs (ad libitum)
kr. 165,-

Flæskesteg med rødkål, kartofler og skysovs
kr. 165,-

Dessert:
Gammelost med fedt, sky og rå løg
kr. 82,-

Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsovs
kr. 79,-

Gammeldaws æblekage med sukkerrasp og flødeskum
Danish style applecake served with whipped cream
Kr. 69,-