SELSKABER
Vi har de bedste rammer til fest eller firmaarrangement og vi holder åbent for selskaber på +40 personer hele året rundt! Her finder du et udvalg af de forskellige selskabsmenuer vi kan tilbyde, men vores Køkkenchef vil med glæde også strikke noget helt særligt sammen til jer. I kontakter os bare.
415,- per person
MENU 1
FORRET
Rejecocktail med et ”twist” af nutiden
HOVEDRET
Helstegt Oksefilet m/ ovnstegte marinerede kartofler, små ærter,
sauce Bearnaise og Rødvinssauce samt stegte danske rodfrugter
DESSERT
Pannacotta m/saltkaramelsauce
555,- per person
MENU 2
FORRET
Laksetatar m/æble på bund af cremet avokado og smørristet brød
HOVEDRET
Oksemørbrad med variation af løg og rødvinsglace.
Hertil små ovnbagtekartofler med trøffelsmør
MELLEMRET
Friteret kartoffel m/stenbiderrogn og creme fraiche m/rødløg
DESSERT
Nøddekurv m/vaniljeis, portvinsmarinerede figner
og blandede danske bær
Vegetariske alternativer
FORRETTER
Portobellosvampe m/ aspargescreme
Rissotto m/svampe og estragon
Gratineret Aubergine m/ svampecreme
HOVEDRETTER
Rødbedebøf m/stegte kartofler vendt i trøffelsmør, glacerede perleløg, fine ærter og timiansauce.
Pasta m/ avokadocreme, ærter og langtidsbagte blommetomater
Lasagne m/svampefyld og sprød grøn salat